Keuzedelen lesidee

Jij weet als geen ander: lesgeven is een vak. Maar hoe maak jij de lessen leuk en interessant voor jouw studenten? Wij helpen je graag met leuke lesideeën waarmee jij aan je lessen een leuke invulling kan geven. Het keuzedelen lesidee dat je hier vindt, is een interactieve opdracht ter aanvulling van het bestaande lesmateriaal van de keuzedelen.

Lesidee van de maand

Ontvang nu een niet eerder uitgebracht keuzedelen lesidee wat toepasbaar is op alle keuzedelen. Exclusief beschikbaar bij Savantis. Het lesidee is voor alle niveaus hanteerbaar. Iedere maand worden op deze pagina nieuwe lesideeën geplaatst. Zorg dat je geen lesidee mist! Wil je lesideeën voor een keuzedeel dat er niet tussen staat? Contact ons via het contactformulier en wij sturen jou de lesideeën.

Lesidee ideeën en weerstand

Vul onderstaand formulier in en ontvang vrijblijvend het lesidee: Ideeën en weerstand. Ook word je direct op de hoogte gehouden van nieuwe lesideeën. Zo loop je nooit een lesidee mis.

Wist je dat je in ons docentenmateriaal van al onze keuzedelen nog veel meer lesideeën kan vinden? Bekijk hier ons keuzedelenaanbod.

Menu