Keuzedelen lesidee

Jij weet het als geen ander: lesgeven is een vak. Maar hoe maak je jouw lessen interessant voor jouw studenten? Hoe sluit je aan bij actuele onderwerpen die voor studenten relevant zijn? Wij helpen je graag met actuele lesideeën waarmee jij aan je lessen een leuke invulling geeft. Het keuzedelen lesidee dat je hier vindt, is een opdracht ter aanvulling van ons bestaande lesmateriaal voor de keuzedelen.

De lesideeën van Savantis

Ontvang een niet eerder uitgebracht keuzedelen lesidee dat toepasbaar is op de mbo keuzedelen. Exclusief beschikbaar bij Savantis. Het lesidee is bruikbaar voor één of meerdere titels. Regelmatig plaatsen we op deze pagina een nieuw lesidee. Zorg dat je geen lesidee mist! Zoek je lesideeën voor een keuzedeel dat er niet tussen staat? Stuur ons je suggestie via het contactformulier en we kijken wat we voor je kunnen doen.

De eerder ontwikkelde lesideeën zijn ook nog steeds aan te vragen. Je kunt je natuurlijk ook aanmelden voor onze Update Onderwijs & Examens. In deze nieuwsbrief vind je actuele nieuws, informatie over onze keuzedelen én we kondigen de nieuwe lesideeën aan. Zo mis je niets.

Wist je trouwens dat je in ons docentenmateriaal van al onze keuzedelen nog veel meer lesideeën kunt vinden? Bekijk hier ons keuzedelenaanbod.

‘Je eigen leerdoelen bepalen’

Lesidee Verrijking leervaardigheden

Mbo keuzedelen Verrijking leervaardigheden

‘Nieuwe medewerkers motiveren: hoe doe je dat?’

Mbo keuzedelen Begeleider praktijkleren en Leidinggeven

‘Inspelen op een (circulaire) innovatie’

Mbo keuzedelen Inspelen op een (circulaire) innovatie

‘Bewegen is gezond!’

Lesidee Bewegen is gezond

Mbo keuzedelen Verdieping blijvend fit, veilig en gezond werken

‘Contact maken’

Lesidee Contact maken

Mbo keuzedelen Internationaal I

‘Ondernemen’

Lesidee Ondernemerschap

Mbo keuzedelen Ondernemen en Ondernemerschap

‘Duurzaamheid’

Lesidee Duurzaamheid

Mbo keuzedelen Duurzaamheid in het beroep