Lesidee ‘Duurzaamheid’

Vrijdag 8 oktober 2021 was de jaarlijkse Dag van de Duurzaamheid. Savantis ontwikkelde speciaal voor deze dag een lesidee. Aan de hand van verschillende actuele voorbeelden krijgen studenten een beeld van wat duurzaamheid allemaal inhoudt. Daarna gaan ze zelf aan de slag met een van de duurzame ontwikkelingsdoelstellingen. Het lesidee bevat ook een docentenhandleiding en sluit naadloos aan op onze lesmaterialen en examens voor onze mbo keuzedelen Duurzaamheid in het beroep ABC en  D.

  • Actuele onderwerpen direct toepasbaar in de les
  • Opdrachten voor studenten
  • Handleiding voor de docent
  • Ook te gebruiken bij de mbo keuzedelen Duurzaamheid in het beroep

Meer weten over het keuzedeel

Vraag het gratis lesidee aan

Samenwerkende partijen

De lesideeën van Savantis

Ontvang een niet eerder uitgebracht keuzedelen lesidee dat toepasbaar is op de mbo keuzedelen. Exclusief beschikbaar bij Savantis. Het lesidee is bruikbaar voor één of meerdere titels. Regelmatig plaatsen we op deze pagina een nieuw lesidee. Zorg dat je geen lesidee mist! Zoek je lesideeën voor een keuzedeel dat er niet tussen staat? Stuur ons je suggestie via het contactformulier en we kijken wat we voor je kunnen doen.

De eerder ontwikkelde lesideeën zijn ook nog steeds aan te vragen. Je kunt je natuurlijk ook aanmelden voor onze Update Onderwijs & Examens. In deze nieuwsbrief vind je actuele nieuws, informatie over onze keuzedelen én we kondigen de nieuwe lesideeën aan. Zo mis je niets.

Wist je trouwens dat je in ons docentenmateriaal van al onze keuzedelen nog veel meer lesideeën kunt vinden?

Internationaal