Lesidee ‘Nieuwe medewerkers motiveren: hoe doe je dat?’

Als begeleider praktijkleren heb je een belangrijke taak bij het begeleiden van studenten en nieuwe medewerkers. Nieuwe medewerkers komen binnen in een organisatie die ze nog niet kennen. Het is aan jou de uitdaging, als praktijkbegeleider, om het functioneren en het welbevinden van de nieuwe studenten en collega’s goed te laten verlopen.

In deze les krijg je een eerste inkijk in de rol van ‘begeleider praktijkleren’. Je leert wat de basisbehoeften van nieuwe medewerkers zijn. Daarna lees je meer over de verschillende manieren waarop nieuwe medewerkers leren.

Benieuwd naar deze lesstof? Vraag dan vrijblijvend het lesidee ‘Nieuwe medewerkers motiveren: hoe doe je dat?’ aan en lees je hoe je als begeleider praktijkleren nieuwe medewerkers kunt motiveren.

Het lesidee bevat een docentenhandleiding en sluit aan bij het keuzedeel K1226 Begeleider praktijkleren en het keuzedeel K0061 Leidinggeven.

Vraag het gratis lesidee aan

Samenwerkende partijen

De lesideeën van Savantis

Ontvang een niet eerder uitgebracht keuzedelen lesidee dat toepasbaar is op de mbo keuzedelen. Exclusief beschikbaar bij Savantis. Het lesidee is bruikbaar voor één of meerdere titels. Regelmatig plaatsen we op deze pagina een nieuw lesidee. Zorg dat je geen lesidee mist! Zoek je lesideeën voor een keuzedeel dat er niet tussen staat? Stuur ons je suggestie via het contactformulier en we kijken wat we voor je kunnen doen.

De eerder ontwikkelde lesideeën zijn ook nog steeds aan te vragen. Je kunt je natuurlijk ook aanmelden voor onze Update Onderwijs & Examens. In deze nieuwsbrief vind je actuele nieuws, informatie over onze keuzedelen én we kondigen de nieuwe lesideeën aan. Zo mis je niets.

Wist je trouwens dat je in ons docentenmateriaal van al onze keuzedelen nog veel meer lesideeën kunt vinden?