Lesidee ‘Inspelen op een (circulaire) innovatie’

Een manier van innoveren is circulaire innovatie. Hierbij staat hergebruik centraal. Denk met de studenten na over circulaire innovaties in hun vakgebied. De opdracht in dit lesidee zorgt ervoor dat studenten hun kennis over circulaire innovaties integreren in hun vakgebied. Ze staan bewust stil bij circulaire innovaties en hoe ze van de innovaties op de hoogte blijven.

Het lesidee bevat een docentenhandleiding en sluit aan bij de keuzedelen Inspelen op innovaties.

Vraag het gratis lesidee aan

Samenwerkende partijen

De lesideeën van Savantis

Ontvang een niet eerder uitgebracht keuzedelen lesidee dat toepasbaar is op de mbo keuzedelen. Exclusief beschikbaar bij Savantis. Het lesidee is bruikbaar voor één of meerdere titels. Regelmatig plaatsen we op deze pagina een nieuw lesidee. Zorg dat je geen lesidee mist! Zoek je lesideeën voor een keuzedeel dat er niet tussen staat? Stuur ons je suggestie via het contactformulier en we kijken wat we voor je kunnen doen.

De eerder ontwikkelde lesideeën zijn ook nog steeds aan te vragen. Je kunt je natuurlijk ook aanmelden voor onze Update Onderwijs & Examens. In deze nieuwsbrief vind je actuele nieuws, informatie over onze keuzedelen én we kondigen de nieuwe lesideeën aan. Zo mis je niets.

Wist je trouwens dat je in ons docentenmateriaal van al onze keuzedelen nog veel meer lesideeën kunt vinden?

Internationaal