Keuzedelen, opleidingen en examens op maat

Het vinden van geschikt lesmateriaal kan een flinke uitdaging zijn. Sluit het bestaande materiaal niet helemaal aan bij jullie wensen? Heb je zelf leuke ideeën voor nieuw lesmateriaal? Of ben je op zoek naar maatwerk voor jullie school? Laten we dan gebruik maken van elkaars kennis en kunde. Met meer dan 70 jaar ervaring in het onderwijs is Savantis uitstekend in staat om jou en je school te ondersteunen met het ideale lespakket.

Co-creatie

Co-creatie houdt in dat Savantis samen met jou lesmateriaal en/of examens op maat ontwikkelt. Jij beschikt over veel inhoudelijke kennis van het onderwerp en kunt onze onderwijskundigen voorzien van alle input. Onze onderwijskundigen daarentegen hebben veel ervaring met het ontwerpen, ontwikkelen en uitgeven van aantrekkelijk lesmateriaal en instructie filmpjes. De kern is dat we vooraf samen het ontwikkeltraject bepalen en invullen. Daarna gaat een werkgroep projectmatig aan de slag met de ontwikkeling. Indien een deel van de inhoudelijke kennis ontbreekt, gaan we op zoek naar externe inhoudsdeskundigen die de aanvullende input leveren. Daarnaast wordt het ontwikkelde materiaal doorgelezen en gevalideerd door inhoudsdeskundigen.

Meer weten over co-creatie? Klik hier.

Co-productie

Naast co-creatie kan co-productie ook een interessante optie zijn. Savantis kan het lesmateriaal dat jullie zelf ontwikkeld hebben voor bijvoorbeeld keuzedelen of een opleiding, op maat opmaken, reproduceren en/of uitgeven. Zwart-wit, full colour, op papier of online, voor 10 of 10.000 studenten, de mogelijkheden zijn enorm. Op basis van jouw wensen stellen wij een voorstel op.

‘Op verzoek’

Heb je de menskracht niet om zelf te ontwikkelen en is er geen geschikt lesmateriaal voorhanden, maar heb je wel lesmateriaal op maat nodig? Dan is ‘op verzoek’ een optie. Op basis van jouw wensen maken wij een voorstel voor het ontwikkeltraject. Desgewenst voegen wij een terugverdienmodel toe.

Examens

Wil je een examen op maat voor een opleiding? Wil je je eigen examen laten screenen? Of wil je een examen op maat voor bijvoorbeeld je eigen werknemers? Wij voeren het voor je uit.

Klik hier voor meer informatie over onze (op maat) diensten op het gebied van examens en examinering.

Voorbeelden

Savantis heeft inmiddels al diverse leermiddelen en keuzedelen op maat ontwikkeld, bijvoorbeeld specifieke werkwijzers voor ROC van Amsterdam en ROC Tilburg. Klik hier voor alle gerealiseerde projecten.

Meer weten?

Wil je weten wat Savantis voor jou kan betekenen? Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.