Er is volop werk, het gaat goed in de bouw, het onderhoud en andere sectoren. Daardoor loopt het tekort aan goede vakmensen de komende jaren op. Als ondernemer kun je nu het verschil maken. Hoe? Door te investeren in je medewerkers. Bied ze perspectief. Zorg ervoor dat ze graag voor je werken, ga met ze in gesprek over hun persoonlijke ontwikkeling. En houd jezelf en je collega’s gezond aan de slag.

Savantis helpt organisaties met het blijven ontwikkelen van hun medewerkers. De specialisten van Savantis hebben daarvoor een groot en gericht aanbod aan effectieve trainingen ontwikkeld. Die vergroten het vakmanschap van medewerkers verder. Maar onze dienstverlening gaat verder. De diensten op het gebied van loopbaanadvies helpen zowel werkgevers als werknemers. Indien gewenst kunnen wij mensen omscholen en leveren wij trainingen ‘on the job’, zoals onze zeer leerzame en effectieve Pubquiz toolbox meeting. Ook staan wij organisaties met raad en daad bij hun duurzame inzetbaarheidsbeleid vorm te geven. Bijvoorbeeld met de door Savantis ontwikkelde IZI-tool.

Vanuit onze filosofie ‘Blijf ontwikkelen’ komen we steeds met verrassende oplossingen en helpen we onze klanten met alle uitdagingen van vandaag én morgen.