Missie en visie

Sinds onze oprichting verbinden wij mensen en organisaties die zich met elkaar kunnen ontwikkelen. Samen doe je dat sneller én beter dan ieder voor zich.

Vragen?

Bel 0182 -64 11 11 of vul het onderstaande formulier in, dan bellen wij je zo snel mogelijk terug.

  Mensen en organisaties moeten zich constant ontwikkelen om aan de uitdagingen van morgen te voldoen. Savantis helpt daarbij op het gebied van onderwijs, vakmanschap en duurzame inzetbaarheid. Dat doen we in samenwerking met sectoren, scholen, bedrijven en deskundigen.

  We maken plannen, voeren projecten uit en zorgen voor het management, de subsidieaanvragen en de financiële verantwoording.

  Er wordt gewerkt aan vakgericht beroepsonderwijs, goede leermiddelen en gecertificeerde examens.

  Voor werknemers zorgen we voor trainingen en loopbaanondersteuning. En ondernemers adviseren we over de duurzame inzetbaarheid van hun medewerkers.

  Dat doen we met een team van deskundige medewerkers met een passie voor onderwijs, vakmanschap en de inzetbaarheid van mensen.

  We zijn goed in het verbinden van organisaties, mensen en belangen. Beleid zetten we om in concrete plannen, we zorgen voor de uitvoering en het behalen van resultaten.

  We zijn creatief, vooruitstrevend, een beetje eigenzinnig maar bovenal dienstbaar naar onze opdrachtgevers.

  Ontwikkelen zit in ons DNA

  Bij alles dat Savantis doet speelt het woord ‘ontwikkelen’ een rol. Het ontwikkelen van leermiddelen. Het ontwikkelen van vakmanschap. Het ontwikkelen van instroombeleid, Het ondersteunen van loopbaanontwikkeling. Het ontwikkelen van een sectoraal plan ter bevordering van Duurzame Inzetbaarheid en zo voorts.

  Dienstbaar en creatief

  Onze wortels liggen in bouw gerelateerde sectoren, maar we hebben ook ervaring in andere sectoren.  We kennen het onderwijs en weten hoe het bedrijfsleven met het onderwijs kan samenwerken. Onze samenwerkingspartners kunnen rekenen op de inbreng van onze kennis, jarenlange ervaring en creativiteit bij het opstellen van plannen en bereiken van resultaten.

  Flexibel

  Savantis weet als geen ander dat er altijd meerdere wegen naar Rome leiden. Wij verkennen daarom graag samen met jou de mogelijkheden. Daarbij zullen we ons altijd laten drijven door jouw wensen én delen we ook graag onze ervaring en kennis met jou. Vaak kun je uit de voeten met een bestaande oplossing, soms pas je deze gedeeltelijk aan. En als het echt nodig is ontwikkelen we samen een nieuwe oplossing. Zo ben je ervan verzekerd dat je precies krijgt wat je wenst .

  De volgende vier eigenschappen inspireren het handelen van Savantis:

  Betrouwbaar

  We zijn integer, hulpvaardig, open en transparant – naar onze klanten en naar elkaar. Afspraken komen we na. Kunnen we niet aan een verwachting voldoen, dan communiceren we daar helder over. Uren en kosten maken we inzichtelijk en iedereen is verantwoordelijk voor zijn eigen handelen.

  Verbindend

  We mobiliseren bedrijven en scholen om samen doelen te bereiken. Daarvoor zetten we onze kennis en ervaring creatief in. We leggen verbindingen, stimuleren betrokkenheid en motiveren samenwerkingspartners tot duurzame relaties.

  Ondernemend

  We tonen initiatief en verantwoordelijkheid. We zoeken kansen voor onze samenwerkingspartners en zetten die om in doelgerichte acties. Daarbij denken we verder dan de opdracht. Met alle betrokken partijen op het netvlies en marktgericht waar het kan.

  Innovatief

  Nieuwe ontwikkelingen en behoeftes krijgen we snel boven tafel. Durven daarmee aan de slag te gaan. We laten ons niet beperken tot traditionele vormen, maar betreden graag nieuwe wegen. Nieuwe wegen die leiden tot modern vakmanschap dat klaar is voor de uitdagingen van de toekomst.