Leermiddelenaanbod

Op zoek naar leermiddelen? Savantis heeft een breed aanbod op papier, online en blended, zowel voor docenten als studenten. De leermiddelen worden ontwikkeld door onderwijskundigen in samenwerking met inhoudsdeskundigen uit het bedrijfsleven en docenten.

Leermiddelenaanbod voor studenten

De beroepspraktijk. Dat is het uitgangspunt bij de leermiddelen van Savantis. De leermiddelen voor de student bestaan uit theorie, oefenvragen en praktijkopdrachten. Ze hebben een duidelijke en logische structuur en zijn speciaal ontwikkeld voor de doelgroep mbo.  Dit is onder andere terug te zien in de schrijfstijl, het lettertype en het gebruik van afbeeldingen. Daardoor zijn de leermiddelen ook zeer toegankelijk voor dyslectische studenten. Bekijk hier het complete aanbod in de webshop.

Savantis ontwikkelt ook leermiddelen voor het vmbo in opdracht van het Platform vmbo Bouwen, Wonen en Interieur (BWI). Deze eigentijdse leermiddelen zijn per vak beschikbaar en bestaan o.a. uit online lesmateriaal en toetsen. De praktijkopdrachten worden op papier uitgeleverd zodat de stappenplannen met foto’s direct in de praktijk te volgen zijn. Meer informatie over de leermiddelen voor het vmbo BWI vind je op www.vmbo-bwi.nl.

Materiaal voor docenten

Voor docenten ontwikkelt Savantis hulpmiddelen, bedoeld om de docent te ondersteunen in zijn lessen. Denk bijvoorbeeld aan het curriculum, antwoordmodellen, extra praktijkopdrachten en nuttige links. Via de zogenaamde docent(en)pakketten krijgt de docent niet alleen de beschikking over het docentenmateriaal maar ook over het studentenmateriaal. Bekijk hier het aanbod docentpakketten.

Voor welke sectoren?

Savantis ontwikkelt leermiddelen voor opleidingen in verschillende sectoren. Bijvoorbeeld voor het mbo- en vmbo onderwijs in de sectoren:

Voor welke opleidingen?

Savantis ontwikkelt leermiddelen voor meerdere opleidingen zoals:

Vakboeken

Voor diverse sectoren heeft Savantis uitgebreide vakboeken en handboeken ontwikkeld. Bekijk hier het aanbod vakboeken.