Keuzedelen mbo

Wil je snel en zonder zorgen werken met Keuzedelen mbo? Kies voor Savantis! Voor een groot aantal generieke en beroepsgerichte keuzedelen ontwikkelen we zowel papieren als online (Studeo) lesmateriaal. Daarnaast leveren we een bijpassend examen en docentmateriaal!

Informatie over Keuzedelen mbo

Op de pagina ‘informatie over keuzedelen’ lees je over het materiaal van Savantis. Waarom is het lesmateriaal van Savantis de goede keuze voor jou en je studenten? En hoe zit dat met het examen?

Aanbod

Op zoek naar een overzicht van beschikbare examens, lesmateriaal en docentenpakken? Klik hier voor het overzicht of download onze flyer. Er staat ook aangegeven welke examenvormen we aanbieden én wat we je adviseren over contact gebonden -, praktijk- en zelfstudie uren. Voor diverse keuzedelen verzorgen we op aanvraag ook workshops. Het bestellen van lesmaterialen doe je in de webshop.

Aanschaf examens

Wil je gebruik maken van de examens voor keuzedelen van Savantis? Wil je weten hoe je de examens moet bestellen? En wil je weten wat het voordeligst voor jou is?

Op maat

Ben je op zoek naar lesmateriaal of een examen voor een titel waar Savantis nog geen aanbod voor heeft? Dan ontwikkelen wij graag lesmaterialen samen met jou. Lees meer over co-creatie & co-productie.

Heb je nog vragen? Bekijk onze meest gestelde vragen over keuzedelen, wellicht staat jouw vraag er tussen.