Coaching bij ontslag

Ben je ontslagen of gaat je werkgever reorganiseren? In dit soort situaties komen veel nieuwe vragen en onzekerheid op je af. Het is wel zo handig als je weet wat je rechten en plichten zijn. De loopbaanadviseurs van Savantis helpen jou in dit soort situaties.

Neem contact met ons op

Vul het onderstaande formulier in of bel 0182 – 64 11 11.

Wat kan Savantis voor jou betekenen?

Met coaching bij ontslag helpen wij je in kaart te brengen wat je wil en wat je kan. Dat doen wij op verschillende manieren, zoals een loopbaanscan of loopbaanvragenlijsten. Verder krijg je hulp bij je profiel, cv, het netwerken en het gebruik van social media. Wij organiseren sollicitatietrainingen, netwerkbijeenkomsten en LinkedIn trainingen. Samen met jou gaan wij actief aan de slag om jou aan die leuke nieuwe baan te helpen. Savantis kan je ook helpen als je besluit voor jezelf te beginnen.

Hoe kies je de juiste scholing?

Een loopbaanscan brengt voor jou in beeld wat je loopbaanmogelijkheden zijn. Als duidelijk is welke kant je op wilt, stel je samen met de loopbaanadviseur een ontwikkelplan op dat je met je (nieuwe) werkgever afstemt. Zij letten erop dat alle partijen zich aan de afspraken houden.

Transitievergoeding

In de nieuwe wet Werk en Zekerheid heeft elke vaste of tijdelijke werknemer in een ontslagsituatie recht op een transitievergoeding. Je kunt de transitievergoeding gebruiken voor bijvoorbeeld scholing of begeleiding bij de overstap naar een andere baan. Je komt hiervoor in aanmerking als je twee jaar of langer in dienst bent bij je huidige werkgever én het initiatief voor ontslag bij de werkgever ligt.

Menu