Examens op maat

Met meer dan 70 jaar ervaring in examenontwikkeling is de Exameninstelling uitstekend in staat om je te ondersteunen op het gebied van examinering. Ook met examens op maat.

Wil je een examen op maat voor bijvoorbeeld je eigen werknemers? Of een examen op maat voor je school? Wil je je eigen examen laten screenen? Wij voeren het voor je uit. Lees hier de ervaringen van onze klanten.

Diensten op maat:

Examinatoren

De Exameninstelling beschikt over een examinatorenbestand van geschoolde examinatoren voor de examens in de sector Schilderen en onderhoud en de sector Afbouw. Iedere onderwijsinstelling kan gebruik maken van de diensten van deze examinatoren. De inzet wordt geregeld via onze overeenkomst Inkoop examenproducten en -diensten.

Examinatorentrainingen

Wil je een op maat gemaakte training/scholing voor jouw examinatoren? Wij verzorgen dit voor je. Neem contact met ons op.

Adviezen op maat

Met meer dan 70 jaar ervaring met examinering zijn we uitstekend in staat om jouw onderwijsinstelling te adviseren over examinering. Scholing van de examencommissie, advies bij het ontwikkelen van eigen examens, het opzetten van een kwaliteitszorgsysteem examinering: wij kunnen je hierbij van dienst zijn. Neem contact met ons op om je wensen te bespreken.