Gerealiseerde projecten

Wij bieden de mogelijkheid om lesmaterialen voor een opleiding of keuzedeel in samenwerking met jou te ontwikkelen. Met jarenlange ervaring weten wij wat er komt kijken bij de ontwikkeling van lesmaterialen en kunnen wij ondersteuning bieden bij de realisatie van het materiaal.

Resultaatgericht samenwerken

Een grotere klanttevredenheid, een hogere efficiëntie en lagere kosten. Dat is wat Resultaatgericht samenwerken (RGS) beoogt. Wij hebben, in samenwerking met ROC Nijmegen en Deltion College, nieuw lesmateriaal uitgegeven voor een keuzedeel over dit thema. Het lesmateriaal is ontwikkeld voor mbo-studenten, maar is ook zeer geschikt voor professionals die meer inzicht willen krijgen in RGS.

Herziening examen Specialist Schilder

“In opdracht van en in samenwerking met het MBO Amersfoort is het examen voor de BBL-opleiding Decoratie- en restauratieschilder (Specialist Schilderen) weer volledig up-to-date gemaakt. Dit naar aanleiding van de vernieuwingen in het kwalificatiedossier.

De opleiding tot Specialist Schilder is uniek. Tijdens deze niveau 4 opleiding worden er technieken en vaardigheden aan gemotiveerde en gepassioneerde studenten aangeleerd. Dankzij deze opleiding blijft er een generatie schilders bestaan, die technieken zoals hout- en marmerimitatie beheerst!

Mijn dank gaat uit naar het kundig advies en het doorpakkend handelen van Exameninstelling Savantis!”

– Johan van Nieuwenhuizen, MBO Amersfoort.