Solliciteren

Solliciteren kan tegenwoordig op vele manieren, maar welke manier past bij jou? De loopbaanadviseurs van Savantis helpen jou om je sollicitatie tot een succes te maken!

Heb je een nieuwe functie op het oog, maar weet je niet hoe je jouw sollicitatie het beste aan kan pakken? Savantis helpt je daarbij. Samen met je loopbaancoach ga je aan de slag zodat jij zelfverzekerd en goed voorbereid naar jouw sollicitatiegesprek gaat.

Je krijgt persoonlijke ondersteuning van een loopbaancoach. Daarnaast word je uitgenodigd voor een bijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst ga je in een klein groepje aan de slag met het onderwerp solliciteren. Samen met de andere deelnemers werk je aan diverse oefeningen met ruimte voor persoonlijke inbreng en het uitwisselen van ervaringen.

Wat ga jij doen:

  • Je gaat aan de slag met jouw persoonlijke profiel en je brengt je kwaliteiten in beeld
  • We passen je persoonlijk profiel aan naar je gewenste nieuwe functie/baan
  • Je maakt je cv actueel en klaar voor de arbeidsmarkt
  • Samen met je coach werk je een script uit voor je sollicitatiegesprekken
  • Je oefent sollicitatiegesprekken samen met je coach

Na afloop heb jij jouw belangrijkste kwaliteiten en competenties in beeld. Daarnaast beschik je over een persoonlijk profiel en een up-to-date cv dat aan alle eisen voldoet. Door alle oefeningen ga jij goed voorbereid en zelfverzekerd naar jouw sollicitatiegesprek.