Bedrijfstool Veilig en Fit

Jij wilt toch ook dat je bedrijf en medewerkers groeien? De Bedrijfstool Veilig en Fit biedt jou de mogelijkheid om jouw bedrijf door de ogen van je werknemers te bekijken. Je ontvangt een rapportage met gerichte adviezen waarmee jouw bedrijf in de toekomst kan blijven groeien.

Je bedrijf groeit. En je medewerkers?

Je werknemers zijn de spin in het web van jouw bedrijf. Maar wat houdt hen bezig? En heb je deze onderwerpen op de radar? Met de Bedrijfstool Veilig en Fit krijg jij dat inzicht. Samen met onze loopbaancoaches ontdek je de huidige en toekomstige uitdagingen van jouw medewerkers. Zodat jij gerichte investeringen kan doen om jouw bedrijf verder te laten groeien.

De bedrijfstool geeft inzicht in:

  • Gerichte investeringen zodat jouw bedrijf verder kan groeien
  • Kansen voor jouw bedrijf
  • Huidige en toekomstige uitdagingen van jouw werknemers
  • Demografische verschuivingen in jouw bedrijf

Persoonlijk actieplan voor medewerkers

Onze loopbaancoach gaat in gesprek met jouw medewerkers. In deze persoonlijke gesprekken gaan zij dieper in op het huidige en toekomstig werkvermogen. Aan de hand van deze gesprekken wordt er een persoonlijk actieplan opgesteld voor de medewerkers. Dit geeft ze houvast om zelf met hun inzetbaarheid aan de slag te gaan en verder te groeien binnen het bedrijf.

Bedrijfsadviezen voor jouw organisatie

Nadat alle gesprekken zijn gevoerd, worden de gegevens geanalyseerd. De resultaten hiervan ontvang je in een uitgebreide rapportage. In deze rapportages staan gerichte adviezen voor jouw bedrijf. Dit advies biedt handvatten om gerichte investeringen te doen en veranderingen door te voeren. Zo ga je goed voorbereid de toekomst tegemoet en kan jouw bedrijf zich blijven ontwikkelen.