Subsidies

Trainen met subsidies maakt investeren in jouw vakmanschap interessant. Met behulp van subsidies profiteer je van hoge kortingen op geselecteerde trainingen. Op deze pagina vind je een actueel overzicht van de lopende subsidieregelingen.

Vragen?

Heb je vragen over de subsidiemogelijkheden? Bel 0182 – 64 11 11 of vul het onderstaande formulier in. Dan beantwoorden wij je vraag zo snel mogelijk!

  Savantis ontwikkelt steeds meer producten en diensten om werkgevers en werknemers de tools te geven om plezierig, veilig en gezond te werken. Om dit te ondersteunen worden er een aantal subsidies beschikbaar gesteld, waarmee jij aan de slag kan. Per sector gelden verschillende regelingen, lees daarom meer over de subsidiemogelijkheden voor:

  Mijn Carrière

  Stichting Mijn Carrière investeert in de duurzame inzetbaarheid van alle schilders, glaszetters, behangers, UTA-werknemers. En alle andere werknemers die vallen onder de cao voor Schilders-, Afwerkings- en glaszetbedrijven.

  Ga naar het subsidieportaal van Mijn Carrière om gebruik te maken van deze subsidie. Ook zijn er diverse mogelijkheden voor werknemers om zich verder te ontwikkelen en opleidingen te volgen. Dus motiveer je medewerkers hiervoor. Bezoek de website van Mijn Carrière voor meer informatie en voorwaarden. 

  Inzetbaarheid voor de sector Afbouw

  Duurzame inzetbaarheid is een steeds belangrijker wordend onderwerp, ook voor de sector Afbouw. Om medewerkers fitter, gezonder en met meer plezier te laten werken, bieden het ministerie van SZW en de sector een subsidie om te investeren in de duurzame inzetbaarheid. Het ministerie stelt een subsidie van 50% van de kosten beschikbaar om te werken aan duurzame inzetbaarheid. De sector Afbouw stimuleert duurzame inzetbaarheid door nog een extra subsidie van 25% tot 50% ter beschikking te stellen aan haar bedrijven.

  Onder deze subsidie vallen:

  Voorwaarden:

  Werknemers kunnen zich aanmelden voor deze training. Voorwaarde is dat de werknemer kan aantonen dat hij/zij op het moment van de training werkzaam is én valt onder de CAO Afbouw. Een werkgever met medewerkers op wie de CAO Afbouw van toepassing is, kan beide subsidiemogelijkheden combineren.

  ESF-subsidie duurzame inzetbaarheid

  Ouder wordend personeel, hoe ga jij daarmee om? En hoe zorg je ervoor dat jouw personeel plezierig, gezond en gemotiveerd aan het werk blijft? Deze vragen worden steeds belangrijker. Ook voor het personeel is dit belangrijk. De sector Afbouw stelt de volgende trainingen en tools om de duurzame inzetbaarheid te bevorderen beschikbaar.

  Deze subsidie geldt voor:

  Voorwaarden:

  Werkgevers kunnen hun bedrijf aanmelden voor deze activiteiten. Voorwaarde is dat de werkgever kan aantonen dat zijn bedrijf en hun werknemers op het moment van de activiteiten werkzaam is én valt onder de CAO Afbouw.

  Vragen?

  Zijn er onduidelijkheden over de subsidiemogelijkheden? Of wil je meer weten? Stel je vraag via het onderstaande formulier of bel 0182 – 64 11 11.