Examens

De Exameninstelling Savantis heeft jarenlange ervaring in het ontwikkelen van examens en is door Kiwa gecertificeerd. De Exameninstelling heeft een examenaanbod voor kwalificaties en keuzedelen, maar ook producten en diensten op maat.

Examens voor kwalificaties

Wij hebben een compleet examenaanbod voor de mbo kwalificaties in de sectoren Schilderen en Onderhoud, Afbouw, Onderhoud en Verbouw, Sign, en Schoonmaak en Glazenwassen. Bekijk het examenaanbod voor de kwalificaties.

Examenaanbod Keuzedelen mbo

Ook voor Keuzedelen mbo hebben we een uitgebreid examenaanbod, zowel voor generieke als beroepsgerichte keuzedelen. Lees meer over het examenaanbod voor keuzedelen.

Examens op maat

Heb je behoefte aan een maatwerkexamen of een training voor examinatoren? Wij adviseren je graag. Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Bezoek onze pagina examens en diensten op maat.

Examenplatform

De examens voor de kwalificaties worden online uitgeleverd via het Examenplatform Savantis. Lees meer over het Examenplatform Savantis.

Kwaliteitsborging

Onze Exameninstelling is door Kiwa gecertificeerd en beschikt over een gedegen kwaliteitszorgsysteem. Hoe wij de kwaliteit van de Exameninstelling hoog houden lees je hier. 

Klanttevredenheid

Jaarlijks meet de Exameninstelling Savantis de tevredenheid van haar klanten. Dit jaar hebben we de docenten van de Afbouwopleidingen gevraagd naar hun ervaringen met de Exameninstelling over de producten en diensten. Lees hier wat onze klanten van de producten en diensten van de Exameninstelling vinden.

Menu