Examens

Exameninstelling Savantis zet zich al meer dan 70 jaar in voor het behoud en de ontwikkeling van mensen en organisaties. Met o.a. lesmaterialen, vakboeken en keuzedelen op maat voor diverse sectoren heeft de stichting zich in de afgelopen jaren sterk gepositioneerd in het onderwijs én het bedrijfsleven.  

Examens voor kwalificaties

Wij hebben een compleet examenaanbod voor de mbo-kwalificaties in de sectoren Schilderen en Onderhoud, Afbouw, Onderhoud en Verbouw, Sign, en Schoonmaak en Glazenwassen. Bekijk het examenaanbod voor de kwalificaties.

Examenaanbod Keuzedelen mbo

Ook voor Keuzedelen mbo hebben we een uitgebreid examenaanbod, zowel voor generieke als beroepsgerichte keuzedelen. Lees meer over het examenaanbod voor keuzedelen.

Examens op maat

Heb je behoefte aan een maatwerkexamen of een training voor examinatoren? Wij adviseren je graag. Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Bezoek onze pagina examens en diensten op maat.

Examenplatform

De examens voor de kwalificaties worden online uitgeleverd via het Examenplatform Savantis. Lees meer over het Examenplatform Savantis.

Kwaliteitsborging

Onze Exameninstelling is door Kiwa gecertificeerd en beschikt over een gedegen kwaliteitszorgsysteem. Hoe wij de kwaliteit van de Exameninstelling hoog houden lees je hier. 

Klanttevredenheid

Jaarlijks meet de Exameninstelling Savantis de tevredenheid van haar klanten. Dit jaar hebben we de docenten van de opleidingen Onderhoud en Verbouw gevraagd naar hun ervaringen. Klik hier om de rapportage te downloaden.