Al jouw vragen over de keuzedelen beantwoord!

Ben jij al klaar voor de nieuwe regeling rondom de keuzedelen? Vanaf schooljaar 2020 – 2021 tellen de keuzedelen mee voor de slaag-zakbeslissing. Misschien heb jij nog veel vragen over deze nieuwe regeling. Daarom staan wij online voor je klaar om al je vragen over keuzedelen te beantwoorden nu we door de corona restricties niet langs kunnen komen!

Vragen?

Heb je een vraag over de keuzedelen van Savantis? Bel 0182 64 – 11 11 of vul het onderstaande formulier in. Dan bellen we je zo snel mogelijk terug!

  Maak kennis met de keuzedelen

  Tijdens een online gesprek via Microsoft Teams, op een moment dat jou het beste uitkomt, krijg je meer informatie over de keuzedelen. We laten zien hoe het lesmateriaal is opgebouwd en hoe het docentenmateriaal en het examen eruit ziet. Daarnaast doe je actief ideeën op voor de invulling van je lessen. En bieden wij je de mogelijkheid om al je vragen te stellen over de regeling en de keuzedelen van Savantis. Zodat jij je een beter beeld kan vormen over onze keuzedelen en een weloverwogen keuze kan maken voor lesmaterialen.

  Hoe meld je je aan?

  • Vul het onderstaande aanmeldformulier in
  • Geef aan in welk keuzedeel je interesse hebt:

  Waarom kiezen voor de keuzedelen van Savantis?

  Savantis heeft al meer dan 75 jaar ervaring met het ontwikkelen van lesmaterialen en examens. Deze ervaring draagt bij aan de kwaliteit van de onderwijsproducten en examens. De keuzedelen van Savantis:

  • Sluiten aan op het curriculum
  • Dekken de volledige inhoud
  • Zijn goed te begrijpen
  • Zijn op papier of online beschikbaar
  • Hebben een bijpassend examen: Deze examens worden geleverd via de docentpakketten in de online leeromgeving Studeo. Meer hierover lees je op de pagina aanschaf examens keuzedelen.

  Meld je aan en wij bellen je terug om een afspraak te maken

  Menu