Docentendag Schilderen en Onderhoud

Tweemaal per jaar organiseert Savantis een docentendag Schilderen en onderhoud. Een leerzame en inspirerende dag voor jou. Je leert over actuele onderwerpen uit de praktijk én uit het onderwijs. Daarnaast is er voldoende mogelijkheid om bij te praten met collega’s.

Om je op de hoogte te brengen van de laatste ontwikkelingen organiseren we weer een docentendag Schilderen en onderhoud!  Tijdens deze docentendag word je bijgepraat over de ontwikkeling van het modulair lesmateriaal en de examinering. Aansluitend zijn we te gast bij Royal Van Lent, een van de grootste jachtenbouwers van Nederland. De jachten staan internationaal bekend als de meest prestigieuze van de wereld.

Deze docentendag vindt (fysiek) plaats bij De Stal op de Kaag op het eiland De Kaag. We kunnen elkaar weer ontmoeten en de dag ook gebruiken om met elkaar bij te praten.

Wil je deelnemen aan deze bijeenkomst? Dan kun je hieronder jezelf en/of je collega’s aanmelden. Omdat het aantal plaatsen beperkt is, zal er een evenredige verdeling per school worden gemaakt.

Wanneer?Woensdag 23 november 2022
Hoe laat?11.00 tot 16.00 uur
Lunch is voorzien
Waar?De Stal op de Kaag
Julianalaan 13a
2159 LB Kaag
Programma
  • Modulair lesmateriaal, keuzedelen en examens
  • Uitgebreide presentatie en rondleiding door Royal van Lent

Wat doen wij met je gegevens? Dat lees je in de privacyverklaring evenementen.

Menu