Docentendag Schilderen en Onderhoud

Tweemaal per jaar organiseert Savantis een docentendag Schilderen en onderhoud. Een leerzame en inspirerende dag voor jou. Je leert over actuele onderwerpen uit de praktijk én uit het onderwijs. Daarnaast is er voldoende mogelijkheid om bij te praten met collega’s.

UPDATE: De docentendag Schilderen en onderhoud vindt in 2021 online plaats op 8 december.

Om je op de hoogte te brengen van de laatste ontwikkelingen willen we weer een docentendag Schilderen en onderhoud organiseren.  Tijdens deze docentendag word je bijgepraat over de examinering en ontvang je het laatste nieuws over de keuzedelen. Op dit moment zijn we bezig met de samenstelling van het programma.

In principe vindt de docentendag (fysiek) plaats op het ROC Twente. Door de actuele RIVM-richtlijnen (Covid-19) organiseren we nu een online versie als alternatief. Als je al ingeschreven stond ontvang je via een e-mail de uitnodiging voor deze online bijeenkomst.

Stond je nog niet ingeschreven, maar wil je wel deelnemen aan deze bijeenkomst? Dan kun je hieronder je aanmelding indienen.

Wanneer?8 december 2021
Hoe laat?15.00 tot 16.30 uur
Waar?Online via MS Teams
Programma
  • Actualiteiten vanuit het onderwijs
  • Ontwikkelingen in Studeo
  • Uitwisselen van ervaringen

De eerstvolgende fysieke docentendag is nu gepland op donderdag 10 maart 2022. Je kunt je na 8 december hiervoor aanmelden.

Wat doen wij met je gegevens? Dat lees je in de privacyverklaring evenementen.

Menu