“De training Coachend Leidinggeven is geschikt voor alle voormannen en -vrouwen.”

Voorman en uitvoerder Bert van Loen geeft al jarenlang leiding aan twintig vakmensen bij Uw Onderhoudspartner Lenferink. Dat zijn voornamelijk glaszetters, houtrotspecialisten en schilders. “Nu was ik als leidinggevende van nature best direct en niet altijd even geduldig. Ik vond gewoon dat mensen mij na twee keer uitleggen maar moesten begrijpen.“

Plezierig

“Die dingen pak ik sinds mijn training Coachend Leidinggevende heel anders aan”, zegt Bert. “En wat heel mooi is om te merken: de sfeer op de werkvloer is er echt door verbeterd. Ik merk dat mensen lekkerder in hun vel zitten. En dan verloopt het werken natuurlijk ook veel beter en plezieriger. Ik zie dat sommigen echt anders naar hun werk komen.”

De sfeer op de werkvloer is sinds mijn training echt verbeterd.

Werksfeer

“Wie écht luistert en de juiste complimenten geeft, kan echt een enorm verschil maken. En dat is nog best een kunst. De ander moet wel voelen dat je het meent. En een leerling complimenteer je over andere dingen, dan iemand die al jaren in het vak zit. Maar het is een kleine moeite en een heel groot plezier. Mijn zoon kwam laatst thuis: hij had voor het eerst een compliment gekregen van zijn baas. Normaal vertelt hij niet veel over zijn werk, maar dit kregen we toch wel even te horen.”

Ik merk dat mensen lekkerder in hun vel zitten.

 

Waardevol

“Gelukkig was niet alles nieuw, wat ik leerde tijdens de training. Zo was ik al gewend om regelmatig met mijn collega’s de tijd te nemen voor een privégesprek. Dat vond de trainer Marjolein helemaal geweldig om te horen. We spreken dan over hoe alles nu echt gaat, thuis en op het werk. Je krijgt dan soms best heftige dingen te horen. Maar die gesprekken zijn heel waardevol, en ik hoor wel eens terug dat ze me ook goed afgaan. Dat is voor mij op mijn beurt natuurlijk ook weer heel leuk.”

Opfrissen

“Hoe ik bij deze training Coachend Leidinggeven uitkwam? Mijn eigen leidinggevende had hem gevolgd. En na afloop vond hij het ook wel wat voor mij. En daar had hij zeker gelijk in! Eigenlijk zouden alle voormannen en -vrouwen deze training moeten volgen. We hebben bij de trainer Marjolein aangegeven, dat we ook best graag af en toe een opfrismoment zouden willen. Zo kunnen we ervaringen delen en misschien nog meer suggesties krijgen van haar.”Training Coachend Leidinggeven

Wil jij ook een positieve impact hebben op de werksfeer en jouw leiderschapsvaardigheden naar een hoger niveau tillen? Dan is de training Coachend Leidinggeven precies wat je nodig hebt!

 Training Coachend Leiderschap Duurzame Inzetbaarheid

Wil je meer leren over hoe je als leidinggevende coachend bij kunt dragen aan de duurzame inzetbaarheid van je medewerkers? Volg dan de training Coachend Leiderschap Duurzame Inzetbaarheid.

 


 

Bert van Loen is werkzaam bij Uw Onderhoudspartner Lenferink, een toonaangevend bedrijf dat sinds 1949 gespecialiseerd is in de verzorging en het onderhoud van uw woning, VvE, boerderij of landgoed. Dit doen zij door het opstellen en uitvoeren van slimme onderhoudsplannen in langjarige samenwerkingen. Wil je meer te weten komen over Uw Onderhoudspartner Lenferink? Ga naar uwonderhoudspartner.nl en ontdek hoe Lenferink zich onderscheidt in de branche.