Savantis trainingen gaan veilig door

 

Afgelopen maandag 28 sept. kondigde de overheid aangescherpte maatregelen omtrent het coronavirus aan. Zo mogen er in een ruimte nog maar 30 mensen samenkomen en is dat in de buitenlucht maximaal 40.

Sinds maart 2020 hebben wij gewerkt aTrainen in coronatijdan het coronaproof maken van onze trainingen. We hebben sindsdien diverse trainingen zoals Kennismaking met het schildersvak en Coachend leiderschap voorman/teamleider reeds conform de richtlijnen en basisregels van het RIVM uitgevoerd.

Bekijk hier het COVID-19 protocol van onze trainingen.

Online trainen

Savantis ontwikkelt momenteel diverse trainingen die in de toekomst deels en soms zelf volledig online gegeven kunnen worden. Zo start op 18 november de volledig herziene training Verfspuiten waarbij online en offline samenkomen. Benieuwd naar de inhoud van deze training? Lees hier meer over de training Verfspuiten.

Heb je nog vragen over een van onze trainingen in coronatijd? Neem dan contact om met onze medewerkers van Training & Advies op 0182 6411 11 of stuur een mail naar training@savantis.nl. Zij helpen jou graag verder.

Menu