De Innovation Award – SGA Vakdagen 2017

De S.G.A. Vakdagen vinden dit jaar plaats van 7 t/m 9 november. Savantis is aanwezig met een stand en we zijn ook nog eens kanshebber voor de Innovation Award.

Savantis kanshebber voor de Innovation Award met de PUBQUIZ Toolboxmeeting.

Wat is een PUBQUIZ Toolboxmeeting?

Een ludieke toolboxmeeting die WEL uitdaagt! Tijdens deze toolboxmeeting zijn jij en je collega’s interactief én in teamverband met Veilig en Gezond werken bezig. Dankzij de inhoudsdeskundige én ervaren quizmaster, het wedstrijdelement en de positieve sfeer van de PUBQUIZ toolboxmeeting worden jij en je collega’s zeker gemotiveerd.

Stem op ons?

Deze nieuwe vorm van een toolboxmeeting is terecht een innovatie. We hopen dan ook deze mooie innovation award te winnen. Kom langs in onze stand (203), we vertellen je er graag meer over. Stemmen kan door een Vraag hier toegangskaarten voor de SGA Vakdagen aan in te vullen en deze in te leveren bij de entree van de beurs. Vraag hier toegangskaarten voor de SGA Vakdagen aan

Wat is er te doen op de stand?

We organiseren meerdere malen per dag een PUBQUIZ. Je kunt meedoen aan een quiz en je maakt ook nog eens kans op leuke prijzen. Naast de quiz zijn er bedrijfsadviseurs aanwezig. Wil je bedrijfsadvies of heb je interesse in een training? Laat je adviseren.

Tickets?

Heb je nog geen ticket voor de SGA Vakdagen en wil je er wel bij aanwezig zijn? Vraag hier toegangskaarten voor de SGA Vakdagen aan.

 

Menu