Wat is een toolboxmeeting?

Een toolboxmeeting is een korte voorlichting op de werkplek over veilig en gezond werken.

Personeel is het belangrijkste bezit van een onderneming, zeker de komende tijd! U wilt toch ook dat uw personeel zo lang mogelijk veilig en gezond aan de slag blijft? Goede voorlichting over veilig en gezond werken helpt daarbij. De pubquiz zorgt ervoor dat medewerkers op een interactieve manier en in teamverband met veilig en gezond werken bezig zijn.

Is een toolboxmeeting verplicht?

VCA** bedrijfscertificering verplicht bedrijven om minimaal 10 maal per jaar een toolboxmeeting te organiseren. Zijn jouw medewerkers dolenthousiast over de toolboxmeetings die je organiseert? Dan heb je het goed voor elkaar! Zijn ze dat niet? Dan is het tijd om de toolboxmeeting anders aan te pakken! Als je er toch tijd aan besteedt, kun je er maar beter voor zorgen dat ze er wat van opsteken!

Hoe ziet een pubquiz toolboxmeeting eruit?

De pubquiz bestaat uit vier vragenronden. De quizmaster stelt de vragen aan de teams. Een team bestaat uit ± vijf medewerkers van het bedrijf. Op deze pagina lees je meer over de Toolboxmeeting in quiz stijl. Je kunt ook een video kijken voor een sfeerimpressie.

Wil je meer weten? Je kunt ons bellen of e-mailen.

 

 

Menu