De PUBQUIZ Toolboxmeeting

Ben jij op zoek naar een toolboxmeeting die niet saai is, maar juist uitdaagt? Savantis heeft een manier gevonden om informatie over Veilig en Gezond werken op een effectieve en interactieve wijze over te brengen op jouw medewerkers: de PUBQUIZ Toolboxmeeting.

De kracht van de PUBQUIZ toolboxmeeting

Het wedstrijdelement, de ervaren quizmaster en de inhoudsdeskundige zorgen voor een onderhoudende en gezellige toolboxmeeting waarbij een serieus onderwerp op een leuke manier wordt gepresenteerd. Door de onderlinge strijd blijven jouw medewerkers beter bij de les!

Op maat

De PUBQUIZ toolboxmeeting agenda bepaal je zelf, maar vanwege de tijd adviseren wij maximaal 4 onderwerpen. Je kunt kiezen uit een van de standaard toolboxmeeting onderwerpen die wij beschikbaar hebben, of zelf speciale toolbox onderwerpen kiezen. Wij maken vervolgens iedere PUBQUIZ Toolboxmeeting  op maat voor jouw organisatie en medewerkers. Denk hierbij aan: gereedschap, veilig en gezond werken. We hebben voor jou een uitgebreide lijst met mogelijke onderwerpen opgesteld.

Het enige dat jij hoeft te doen is te zorgen voor een goede locatie,  de catering en een leuke prijs voor het winnende team, wij zorgen voor de rest.

Vanaf 20 medewerkers

De PUBQUIZ toolboxmeeting is geschikt voor bedrijven met een grootte van 20 tot 100 medewerkers. Gun jij jouw medewerkers ook een leuke en leerzame toolboxmeeting?

Nu kosteloos beschikbaar voor de Bouw en Infra

In samenwerking met Volandis stellen wij de PUBQUIZ Toolboxmeeting ter beschikking voor alle bedrijven die aangesloten zijn bij de cao Bouw en Infra. Om gebruik te maken van de PUBQUIZ is het minimaal aantal deelnemers 20 personen.

Let op: De beschikbaarheid is beperkt, dus wees er snel bij!

Menu