Stukadoortechnieken

Ben je beginnend stukadoor en opzoek naar wat houvast? Of ben je een ervaren stukadoor maar nog niet bekend met een bepaald soort techniek? Het vakboek Stukadoortechnieken is een leidraad voor iedere stukadoor. Verbreed je kennis met dit praktijkgerichte vakboek.

Herziene vakboek Stukadoortechnieken

In de loop der jaren heeft het stukadoorsvak vele veranderingen gekend. Vandaar dat Savantis  heeft gewerkt aan de herziening van het vakboek Stukadoortechnieken. Het vakboek is zowel geschikt voor de startende als de ervaren stukadoor.

Deze herziene versie is een leidraad voor iedere stukadoor. De meest gangbare stukadoortechnieken worden uitgebreid beschreven.

Van de oorsprong van stukadoren, het mechanisch stukadoren tot aan het decoratief stukadoren, het komt allemaal voor in het vernieuwde vakboek. Het vakboek Stukadoortechnieken is op de praktijk gericht geschreven en kan gebruikt worden bij de stukadoorsopleidingen en als naslagwerk.

Bestel nu jouw vakboek via onze webshop.

Bekijk de online lancering terug

Op woensdag 3 juni om 15.00 uur 2020 vond de online lancering van het nieuwe vakboek Stukadoortechnieken plaats. Tijdens deze lancering kreeg je een uniek kijkje in het vakboek en maak je kennis met de redactie. Ook was het mogelijk om vragen te stellen aan de redactie. Benieuwd naar het boek? Je kijkt de online presentatie hier terug.