Achter de schermen zijn wij druk bezig met de voorbereidingen voor het herzien van het vakboek Stukadoortechnieken. Om deze herziening aan te laten sluiten op de beroepspraktijk, kunnen wij jouw hulp goed gebruiken. Want wie weet er nu beter dan de Stukadoors welke informatie onmisbaar is? Precies. Daarom kunnen wij jouw hulp goed gebruiken!

Afgelopen zomer hebben wij samen met een werkgroep het boek Stukadoortechnieken onder de loep genomen. Gezamenlijk hebben wij geïnventariseerd welke informatie aangepast en aangevuld moet worden. Ook is er kritisch gekeken naar de opbouw van het boek. Aan de hand van alle feedback wordt het oude boek volledig herzien. Dan zal er in het voorjaar van 2020 een vernieuwd vakboek verschijnen.

Wil jij ons helpen?
Vul de enquête in op: https://savantis.datacoll.nl/hyyxvaxkjw?l=nl. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat het boek aansluit op de beroepspraktijk.

Heb je de afgelopen tijd aan mooie projecten gewerkt en ben je trots op jouw vakmanschap? Bij een nieuw vakboek horen ook nieuwe, hedendaagse foto’s. Heb je foto’s van jouw werkzaamheden die wij wellicht kunnen gebruiken voor het vakboek Stukadoortechnieken? Dan horen wij dat graag! Neem contact op met Kees de Jong via k.dejong@savantis.nl 

Alvast bedankt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
You need to agree with the terms to proceed

Menu