Online boeklancering Stukadoortechnieken

Een compleet en actueel vakboek over het stukadoorsvak

Op woensdag 3 juni om 15:00 uur presenteren wij het herziene vakboek Stukadoortechnieken. Tijdens deze online lancering biedt de redactie een uniek kijkje in het vakboek en krijg je het eindresultaat te zien. Ook is er gelegenheid om kennis te maken met de redactie en vragen te stellen aan de makers.

Stukadoortechnieken

Maandenlang is er door een team van onderwijskundigen en inhoudsdeskundigen keihard gewerkt aan het herziene vakboek Stukadoortechnieken. En met resultaat! Met dit vakboek heeft de aankomende en ervaren stukadoor een compleet naslagwerk. Het gehele stukadoorproces komt in dit boek aan bod: van de juiste voorbehandeling tot de eindafwerking. Daarnaast bevat het boek oplossingen voor veelvoorkomende problemen die stukadoors tegen kunnen komen in hun werk. Zo kunnen stukadoors snel en eenvoudig informatie terugvinden om hun werk nog beter uit te voeren.

Aanmelden?

Aanmelden voor deze lancering kan via deze pagina. Alvast een voorproefje krijgen van dit herziene vakboek? In onze webshop kan je een preview van het boek bekijken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
You need to agree with the terms to proceed

Menu