Een grotere klanttevredenheid, een hogere efficiëntie en lagere kosten. Dat is wat Resultaatgericht samenwerken (RGS) beoogt. Wij hebben, in samenwerking met ROC Nijmegen en Deltion College, nieuw lesmateriaal uitgegeven voor een keuzedeel over dit thema. Het lesmateriaal is ontwikkeld voor mbo-studenten, maar is ook zeer geschikt voor professionals die meer inzicht willen krijgen in RGS.

Met het keuzedeel Resultaatgericht samenwerken hebben professionals in de sector Schilderen en onderhoud een bondig en compleet naslagwerk tot hun beschikking. In dit boek komt de gehele projectuitvoering aan bod, van begin tot eind. Aan de hand van herkenbare praktijkvoorbeelden worden de verschillende fasen van het proces toegelicht. De teksten zijn kort en eenvoudig en worden ondersteund met afbeeldingen en schema’s. Dit maakt het boek laagdrempelig en niet alleen geschikt voor mbo-studenten, maar ook voor professionals. Het boek bevat ook praktijkopdrachten om praktisch met de theorie aan de slag te gaan en te ervaren hoe RGS in zijn werk gaat.

Het keuzedeel

Het keuzedeel Resultaatgericht samenwerken (K0193) is gekoppeld aan de kwalificaties Gezel schilder (niveau 3) en Uitvoerder (niveau 4).

 

Benieuwd naar het keuzedeel? Vanaf nu kun je het lesmateriaal inzien en bestellen via onze webshop.

Menu