Keuzedeel Persoonlijk profileren – Voorbereiden op beroepenwedstrijden

Doen studenten bij jou op school mee aan beroepenwedstrijden, bijvoorbeeld Skills Heroes? Savantis heeft nieuw lesmateriaal ontwikkeld, speciaal voor studenten die deelnemen aan een beroepenwedstrijd.

In de deelname aan een beroepenwedstrijd kan behoorlijk veel tijd zitten. Met het nieuwe lesmateriaal van Savantis kan deze tijd worden weggezet als keuzedeel. Het reeds bestaande keuzedeel K0877 Persoonlijk profileren leent zich namelijk uitstekend om te worden ingezet als voorbereiding op een beroepenwedstrijd.

Het keuzedeel K0877 Persoonlijk profileren – Voorbereiden op beroepenwedstrijden stelt de individuele ontwikkeling van de student centraal. Wat zijn mijn kwaliteiten en ontwikkelpunten? Welke vaardigheden hebben nog extra oefening nodig? En hoe kan ik die trainen? Belangrijke vragen voor studenten die zich voorbereiden op een beroepenwedstrijd. Studenten trainen in dit keuzedeel hun vakvaardigheden en hun algemene vaardigheden. Het keuzedeel is ook relevant voor degenen die besluiten om uiteindelijk toch niet mee te doen aan een beroepenwedstrijd. Omdat studenten zich met dit keuzedeel sterker leren profileren, vergroten zij hun kansen op de arbeidsmarkt. Hetzelfde geldt voor studenten die vroegtijdig stranden in de voorrondes van een beroepenwedstrijd. Zij kunnen verder werken aan hun persoonlijke en vaktechnische ontwikkeling en het keuzedeel gewoon afmaken.

Naast het lesmateriaal voor de student is er ook docentenmateriaal verkrijgbaar en een bijpassend examen waarmee het keuzedeel formeel kan worden afgerond.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
You need to agree with the terms to proceed

Menu