Voor de docenten Schilderen en Onderhoud, Onderhoud en Verbouw en Afbouw een organiseren wij een docentendag. Tijdens deze (mid)dag worden docenten bijgepraat over de laatste ontwikkelen binnen het onderwijs. Maar ook komende laatste ontwikkelingen binnen jouw vakgebied aan bod. Ben jij bij onze docentendagen in november?

Docentendag Schilderen en Onderhoud

Dinsdag 26 november is het zover. Dan vindt de najaarseditie van de docentendag Schilderen en Onderhoud plaats. Deze dag zullen wij te gast zijn bij Linova in Zutphen. Naast de laatste onderwijsontwikkelingen, zal Linova een praktische workshop verzorgen. Zien wij je 26 november?
Meld je aan voor de docentendag Schilderen en Onderhoud

Docentendag Onderhoud en Verbouw

Op woensdag 20 november zijn wij te gat bij VLOK voor de docentendag Onderhoud en verbouw. Tijdens deze middag staat de evaluatie van het lesmateriaal centraal. Wij horen graag van jou als docent wat er verbeterd kan worden aan het lesmateriaal, zodat het nog beter aansluit op de opleiding. Daarnaast zal VLOK een interactieve workshop verzorgen waarin jullie zelf aan de slag gaan. Ben jij er ook bij 20 november?
Meld je aan voor de docentendag Onderhoud en Verbouw

Docentendag Afbouw

Vrijdag 29 november organiseren wij een docentendag speciaal voor docenten in de sector afbouw bij de NOA. Tijdens deze dag gaan we aan de slag met de actualiteiten binnen het onderwijs. Zo zullen de volgende onderwerpen aan bod komen: Inzet van de industrie, beroepsgerichte keuzedeel Kennismaking met aangrenzende stukadoorswerkzaamheden, herziening Stukadoortechnieken. Laat jij je 29 november bijpraten?
Meld je aan voor de docentendag Afbouw

Tot op onze docentendagen in november!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
You need to agree with the terms to proceed

Menu