Docentendagen Onderhoud en verbouw

De docentendag Onderhoud en verbouw is bedoeld voor docenten van de opleidingen Servicemedewerker gebouwen en Allround vakkracht onderhoud- en klussenbedrijf. De docentendag is een mooi moment om in contact te komen met collega’s van andere scholen en om op de hoogte te blijven van alles wat er speelt binnen jouw sector.

In november 2019 vond de tweede editie plaats van de docentendag Onderhoud en verbouw. Een waardevolle bijeenkomst, omdat docenten suggesties konden doen ter verbetering van de leermiddelen voor de student. Bovendien konden de docenten ervaringen en ideeën met elkaar uitwisselen. Savantis is met de suggesties aan de slag gegaan. Daarbij is onder andere gewerkt aan aanvullende content en de gebruiksvriendelijkheid van Studeo. Daarnaast zijn verschillende PDF-bestanden omgezet naar Studeo-teksten, zodat de theorie kan worden voorgelezen.

De eerstvolgende docentendag vindt plaats in het voorjaar van 2021. Zodra hier mee over bekend is, zal dit op deze pagina komen te staan.

Wanneer?Voorjaar 2021
Tijd?n.t.b.
Waar?n.t.b.
Adres

Wat doen wij met je gegevens? Dat lees je in privacyverklaring evenementen.

Menu