Docentendag leidinggeven

Sinds schooljaar 2020/2021 geeft Savantis lesmateriaal uit voor het dossier Leidinggeven op basis van Vakmanschap. Zowel voor het profiel Technisch Leidinggevende, als voor het profiel Leidinggevende team / afdeling / project. Daarom organiseren wij voor de docenten van deze opleiding een docentendag Leidinggeven op basis van vakmanschap.

Om je op de hoogte te brengen van de laatste ontwikkelingen hebben wij besloten om woensdag 11 november een online docentendag te organiseren voor docenten voor de opleiding Leidinggeven op basis van vakmanschap. Tijdens deze bijeenkomst word je bijgepraat over actualiteiten binnen het onderwijs en de examinering. Daarnaast staan wij stil bij jouw vragen. Heb je prangende vragen? Stel ze in het formulier, dan komen wij hierop terug tijdens deze docentendag. Wil jij deze online bijeenkomst bijwonen? Meld je dan snel aan via het onderstaande formulier.

 

WanneerWoensdag 11 november 2020
Hoe laat15:00 uur tot 16:30 uur
Waar?Online via Microsoft Teams
Programma
  • Actualiteiten vanuit onderwijs en examineren
  • Mogelijkheid tot het stellen van vragen
  • Uitwisselen van ervaringen: hoe ben je aan de slag gegaan dit schooljaar? Welke tips geef je? Naar welke tips ben je op zoek? En hoe zie je de rest van dit schooljaar voor je?

Wat doen wij met je gegevens? Dat lees je in de privacyverklaring evenementen.

Menu