Docentenbijeenkomst Leidinggeven

Sinds schooljaar 2020/2021 geeft Savantis lesmateriaal uit voor het dossier Leidinggeven op basis van Vakmanschap. Zowel voor het profiel Technisch Leidinggevende, als voor het profiel Leidinggevende team / afdeling / project. Daarom organiseren wij voor de docenten van deze opleiding een docentenbijeenkomst Leidinggeven op basis van vakmanschap.

In november 2020 vond de eerste online docentenbijeenkomst Leidinggeven plaatsgevonden. Tijdens deze bijeenkomst zijn meerdere onderwerpen besproken waaronder het lesmateriaal en het examen. Ook is er stil gestaan bij het online lesgeven en werden er ervaringen uitgewisseld met mededocenten. Het was een leerzame bijeenkomst.

Wij zijn zeker van plan een volgende docentenbijeenkomst Leidinggeven te organiseren. De datum en het programma zijn op dit moment nog niet vastgelegd. Zodra mogelijk maken we dit hier én via onze nieuwsbrief bekend.

Je kunt je met het onderstaande formulier al wel aanmelden voor de volgende docentenbijeenkomst. Dan houden we je plek vrij. Bedankt voor de belangstelling.

Wanneern.t.b.
Hoe laatn.t.b.
Waar?Online via MS Teams
Programman.t.b.

Wat doen wij met je gegevens? Dat lees je in de privacyverklaring evenementen.

Menu