Docentendag Leidinggeven

Savantis biedt lesmateriaal aan voor het dossier Leidinggeven op basis van Vakmanschap. Zowel voor het profiel Technisch Leidinggevende, als voor het profiel Leidinggevende team / afdeling / project. Tijdens de docentenbijeenkomst Leidinggeven informeren wij docenten graag over het lesmateriaal, de examens én over de laatste ontwikkelingen. Docent die al werken met ons lesmateriaal zijn welkom, maar zeker ook de docenten die overwegen het materiaal aan te schaven en zich willen oriënteren. Wij beantwoorden graag alle vragen.

Verzorg je de opleiding Technisch Leidinggevende of Leidinggevende team/afdeling/project? Kom dan naar onze docentendag! Een mooi moment om collega’s uit het land te ontmoeten en ervaringen te delen. Bijgepraat te worden over actualiteiten uit het onderwijs en workshops te volgen.

Werk je nog niet met het lesmateriaal van Savantis maar overweeg je de aanschaf en zit je in de oriëntatiefase. Dan is het zeker interessant om te komen. Onze onderwijskundigen en examenspecialist zijn aanwezig om alle vragen te beantwoorden.

Datumdonderdag 16 mei 2024
Tijd12.00 uur – 16.15 uur
LocatieLimaweg 25, 2743 CB, Waddinxveen
ProgrammaHerziening kwalificatiedossier13:00 – 13:05
Lesmateriaal leidinggeven en Flexmbo13:05 – 13:15
Gastspreker13:15 – 14:00
World café: examinering Technisch leidinggevende en Leidinggevende team/afdeling/project14:15 – 15:00
Pauze15:00 – 15:15
World café: interactieve casestudie15:15 – 16:00
Vragenronde en afsluiting16:00 – 16:15

* Het programma is onder voorbehoud. Er kunnen kleine wijzigingen worden aangebracht.

Actueel

Het lesmateriaal is beschikbaar voor het aanstaande cohort 2024/2025. Onlangs is bekend geworden dat het kwalificatiedossier voor het cohort 2025/2026 herzien gaat worden. Op de docentendag Leidinggeven praten we je bij over deze ontwikkelingen. We kunnen je dan uit eerste hand bijpraten over hetgeen besproken is in het overleg met SBB en mbo-docenten.

En natuurlijk horen we graag jullie wensen voor toekomstige aanpassingen van het lesmateriaal.

Meld je nu aan!

Op dit moment werken we aan een gevarieerde invulling van het programma van deze docentendag. Meld je onderaan deze pagina vast aan. Je collega’s zijn ook van harte welkom.

Wat doen wij met je gegevens? Dat lees je in de privacyverklaring evenementen.