Docentenbijeenkomst Duurzaamheid in het beroep A, B, C en D

Sinds 2020 organiseert Savantis docentenbijeenkomsten voor verschillende mbo keuzedelen. Het is een online bijeenkomst via MS Teams. Docenten en ondersteuners van de keuzedelen Duurzaamheid in het beroep A, B, C en D zijn van harte welkom op deze docentendag.

Deze docentenbijeenkomst is zowel bedoeld voor docenten die al werken met de keuzedelen Duurzaamheid in het beroep A, B, C en D als voor docenten die overwegen om het keuzedeel te gaan aanbieden.

Update
Inmiddels vond deze online docentenbijeenkomst op 18 november 2021 plaats. Tijdens de bijeenkomst Duurzaamheid in het beroep hebben de onderwijskundigen van Savantis uitleg gegeven over de herziening van het lesmateriaal. Ook is het nieuw ontwikkelde lesidee over de Sustainable Development Goals gepresenteerd. Met docenten is gebrainstormd over de vraag hoe je als docent studenten kunt motiveren voor een algemeen keuzedeel.

Met de resultaten van deze brainstorm gaan we nadenken hoe we ons materiaal verder kunnen aanpassen. Wil je hierover ook met ons van gedachte wisselen? Neem vooral contact met ons op!

Mis de volgende docentenbijeenkomst niet
Heb je de smaak te pakken of heb je spijt dat je de bijeenkomst hebt gemist? Je kunt je hieronder vast aanmelden voor de volgende bijeenkomst. Dan houden we je plek vrij. Bedankt voor je belangstelling.

Wat doen wij met je gegevens? Dat lees je in de privacyverklaring evenementen.

Menu