De afgelopen maanden hebben wij ons ingezet voor de duurzame inzetbaarheid in de Sector Afbouw. En als beloning voor ons werk is Savantis genomineerd voor de ESF-award 2019!

Ons ESF-project

Duurzame inzetbaarheid komt op steeds meer agenda’s van bedrijven. Wij hebben bedrijven in de Sector Afbouw de kans geboden om in gesprek te gaan op het gebied van duurzame inzetbaarheid. In dit project zijn meer dan 150 medewerkers geïnterviewd zijn door onze loopbaanadviseurs. Na deze interviews ontvingen de medewerkers een passend advies in de vorm van een rapportages waarmee zij hun duurzame inzetbaarheid konden verbeteren. De loopbaanadviseurs bespraken ook hun bevindingen met de betrokken bedrijven. De uitkomsten van de interviews werden verwerkt tot een uitgebreid rapport. In dit rapport werden tools aangereikt om de duurzame inzetbaarheid van de medewerkers te verbeteren. Zo kunnen medewerkers en bedrijven in de Sector Afbouw langer, met plezier, veilig en gezond blijven werken aan de toekomst!

Over het ESF

Het Europees Sociaal Fonds (ESF) is een Europees middel om de werkgelegenheid te ondersteunen, mensen aan het werk te helpen en het stimuleren van gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor alle EU-burgers. Met behulp van dit fonds heeft Savantis zich ingezet voor de duurzame inzetbaarheid voor de Sector Afbouw.

Jij stemt toch ook?

Wij zijn ongelofelijk trots op deze nominatie. Hoe mooi zou het zijn voor de Sector Afbouw als wij deze nominatie omzetten in een overwinning? Gun jij ons deze award en wil jij de sector een hart onder de riem steken? Breng dan snel je stem uit via: www.stempaginaesf.nl. Je kunt je stem uitbrengen tot 31 oktober 2019.

Mede namens de Sector Afbouw: Bedankt voor je stem!

Savantis is genomineerd voor de ESF-award

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
You need to agree with the terms to proceed

Menu