Samenwerking Stichting Veilig Werken op Hoogte en Savantis

Vanaf 1 januari 2020 ondersteunt Savantis de Stichting Veilig Werken op Hoogte (SVWOH). Op 11 december 2019 tekenden Hans Crombeen, voorzitter van het bestuur van SVWOH en Ronald van Driel, directeur van Savantis, hiervoor een samenwerkingsovereenkomst.

De Stichting Veilig Werken op Hoogte richt zich op verbetering en borging van vakbekwaamheid vaSamenwerking Savantis en Stichting veiligwerken op hoogten personen die betrokken zijn bij het werken op hoogte. Als beheerstichting ontwerpt en beheert SVWOH certificatieschema’s en examendocumenten en faciliteert zij commissies met stakeholders en deskundigen. Daarnaast verzorgt SVWOH het beheer en onderhoud van de centrale examenbank, de registratie van de aspirant-hulpmonteur en de registratie van persoonscertificaten in het centraal diplomaregister (CDR) van SSVV. Ruim 9000 medewerkers in de steigerbouw zijn reeds geregistreerd.

Savantis ondersteunt al ruim 70 jaar sectoren en het onderwijs bij de ontwikkeling en behoud van vakmanschap door middel van onderwijsontwikkeling, examens, bestuurs- en beleidsondersteuning, trainingen, loopbaanontwikkeling en de bevordering van duurzame inzetbaarheid.

“Het bestuur van de SVWOH is blij met de samenwerking met Savantis”, aldus Hans Crombeen. “Zij kunnen ons zowel organisatorisch, administratief als inhoudelijk ondersteunen. Savantis heeft kennis van examinering en ervaring met bouwgerelateerde sectoren”. Beide partijen kijken met vertrouwen uit naar een vruchtbare samenwerking.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
You need to agree with the terms to proceed

Menu