Savantis heeft een nieuwe website! We hebben de afgelopen maanden niet alleen hard gewerkt aan een nieuw uiterlijk van de website. Ook is alle informatie weer helemaal up-to-date en hebben wij het voor jou nog overzichtelijker gemaakt.

Informatie is makkelijk vindbaar

De nieuwe website heeft een volledig nieuwe, plattere structuur. Daarmee is het nog eenvoudiger om informatie te vinden. Bij het examen-, trainings– en keuzedelen aanbod kun je nu ook filters gebruiken, waardoor je snel het product kunt vinden wat je zoekt.

Nieuwe indeling

Onder Onderwijs & Examens vind je alle informatie die betrekking heeft op lesmaterialen, examens en bijeenkomsten voor docenten. Vakmanschap & Inzetbaarheid biedt meer informatie op het gebied van trainingen, duurzame inzetbaarheid en loopbaanadvies voor de professional. Ben je op zoek naar informatie over onze dienstverlening op het gebied van bestuursondersteuning en compliance? Dat vind je onder Beleid & Subsidies.

Bij het nieuwe ontwerp van de website hebben wij zoveel rekening gehouden met jou als gebruiker. Maar een website is nooit af. Heb jij tips of een goed idee? Laat het ons weten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
You need to agree with the terms to proceed

Menu