Nieuwe subsidieregeling voor het mkb

Jij wilt toch ook jezelf blijven ontwikkelen? Het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid stelt € 48 miljoen beschikbaar voor initiatieven om leren en ontwikkelen te stimuleren in het midden- en kleinbedrijf (mkb). Vanaf 2 maart 2020 kunnen bedrijven subsidie aanvragen voor initiatieven die zich richten op een leven lang leren.

Kom jij in aanmerking voor de SLIM-regeling?

De subsidieregeling staat open voor verschillende groepen aanvragers, namelijk: individuele mkb-ondernemingen, samenwerkingsverbanden in het mkb en daarnaast grootbedrijven uit de sectoren landbouw, horeca en recreatie.

De mogelijkheden met deze subsidieEr zijn mogelijkheden om trainingen te volgen met subsidies

Behoor je tot de doelgroep van de SLIM-regeling. Dan kan je deze subsidie inzetten voor meerdere activiteiten. Zo kan je ervoor kiezen om de subsidie in te zetten om de scholings- en opleidingsbehoeften binnen jouw organisatie te onderzoeken. Daarnaast kan je met behulp van deze subsidie loopbaanadviezen laten ontwikkelen voor jouw medewerkers. Ontwikkel of voer je liever methoden in om het vakmanschap van je medewerkers verder te ontwikkelen? Dat is ook mogelijk. Je kunt bijvoorbeeld met behulp van de SLIM-regeling een bedrijfsschool oprichten.

Meer informatie

Wil je weten of je in aanmerking komt voor deze regeling? Of wil je weten hoe je deze subsidie aanvraagt? Via de website van het ministerie van sociale zaken en werkgelegenheid vind je meer informatie over de SLIM-regeling. Ook zijn er subsidies beschikbaar voor de sectoren schilderen en onderhoud en afbouw. Benieuwd naar deze subsidieregelingen? Kijk dan op deze pagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
You need to agree with the terms to proceed