Gebundelde kr8 voor NL Leert door

In 2020 stelt de Nederlandse overheid gelden beschikbaar om de coronacrisis te bestrijden. Naast de inmiddels bekende NOW-regeling is er een subsidieregeling voor scholing in crisistijd gelanceerd: NL leert door met inzet van scholing. Savantis heeft het initiatief genomen om in samenwerking met andere partijen op 9 november 2020 een aanvraag in te dienen.    

Acht partijen bundelen hun kracht om vanuit de sectoren Afbouw, Bouwmaterialengroothandel en de Procesindustrie de bijwerkingen van de coronacrisis te helpen bestrijden door middel van scholing.

Er is een omvangrijk programma samengesteld van branche-erkende scholing dat kosteloos aan 1.129 belangstellenden wordt aangeboden. Het programma is zorgvuldig samengesteld en bevat 34 verschillende scholingssoorten die bij vijf opleidingsinstituten kunnen worden gevolgd. De bandbreedte strekt van praktijkgerichte, technische trainingen tot communicatief of leidinggevende trajecten. De scholing wordt coronaproof als een mix van praktijk/klassikaal en digitaal aangeboden. Bij de selectie van het programma is in acht genomen dat de scholing binnen een periode van zes maanden kan worden afgerond.

Meer nieuws volgt snel.

Logo NL Leert door

Menu