U heeft gekozen voor Onderwijs → In de sector: Reclame, Presentatie en Communicatie
Winkelmandje | 0 artikelen  € 0,-
Home Introductie
Bookmark and Share

Reclame, Presentatie en Communicatie

Savantis is de schakel tussen bedrijfsleven en beroepsonderwijs. Aan de ene kant zorgen wij dat de nieuwste praktijkontwikkelingen in het beroepsonderwijs worden behandeld. Aan de andere kant zetten wij ons in om nieuwe inzichten en vaardigheden uit het beroepsonderwijs toe te passen in de praktijk.

De sector kent uitdagende opleidingenDe creatieve wereld staat verre van stil. Technologische ontwikkelingen zorgen voor nieuwe behoeften bij bedrijven, en bedrijven zoeken steeds weer wegen om zich te onderscheiden. Als school wilt u met die bewegingen meegaan. Soms betekent het dat u zelfs met een nieuwe opleiding moet starten. Savantis helpt scholen bij het zetten van de benodigde stappen.

Voor verschillende RPC-opleidingen verzorgen wij een geïntegreerd pakket aan lesmaterialen – samen met auteurs, vakdeskundigen en docenten. Maar ook op die docenten zelf wordt een groot beroep gedaan om hun vakkennis up-to-date te houden. Denk aan nieuwe technieken en mogelijkheden op het gebied van sign en 2D- en 3D-softwareprogramma’s. Door onze intensieve contacten met de sector zijn wij in staat deze ontwikkelingen te vertalen naar reguliere trainingen en trainingen op maat; op locatie of in-company.

Savantis biedt nog veel meer diensten. Zo organiseren we workshops voor (aspirant-)stagementoren. Of kunnen we de begeleiding van leerlingen die stagelopen van de school overnemen. Wilt u ergens meer over weten? Neem gerust contact met ons op.