U heeft gekozen voor Onderwijs → In de sector: Afbouw
Winkelmandje | 0 artikelen  € 0,-
Home Introductie Nieuws
Bookmark and Share

Training Houtrenovatie 1

15-10-2014

De schilder van tegenwoordig moet van alle markten thuis zijn: van schilderen en behangen tot glas zetten en houtrenovatie. In de beroepsopleiding kreeg hij een goede basis voor al deze werkzaamheden. Maar het vak is in beweging en de ontwikkelingen gaan snel. Daarom organiseren SOR Peelland en Savantis de training Houtrenovatie 1.

HoutrenovatieIn de training Houtrenovatie 1 komen de meest voorkomende houtrenovatiemogelijkheden uitgebreid aan de orde. Zo besteedt de trainer veel aandacht aan het oorzakenonderzoek volgens BRL5026. Ook is er veel tijd om praktisch te oefenen met de diverse A-merkproducten.

Na het volgen van deze training beschikken uw medewerkers over de juiste kennis over de richtlijnen en kunnen zij de diverse houtrenovatiemethoden goed toepassen in de dagelijkse werkzaamheden.

Duur

1 dag van 08.30 tot 16.30 uur.

Prijs en subsidiemogelijkheden

De kosten voor deze training bedragen € 369,00 per deelnemer, exclusief btw. In dit bedrag zijn inbegrepen de kosten van lesmateriaal en koffie/thee en een lunch.

sectorplan

De training komt in aanmerking voor subsidie vanuit het sectorplan. Deze subsidie vergoedt maar liefst 50% van de trainingskosten. Uw medewerkers kunnen ook hun IBR-budget inzetten voor deze training.

Data en locaties

De training wordt uitgevoerd in uw vertrouwde opleidingslocatie SBRH te Mierlo op:
- Donderdag 30 oktober 2014
- Donderdag 20 november 2014

Aanmelden

Onderin de pagina Houtrenovatie 1 kunt u zich aanmelden. Doet u dit snel, want VOL=VOL.

Meer informatie

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met Savantis Training & Advies: telefoon 0182 - 64 11 11, e-mail training@savantis.nl. Of bel uw bedrijfsadviseur Saskia Bakkenes: 06 - 53 85 43 73.

Logo dé Schildersvakschool