U heeft gekozen voor Onderwijs → In de sector: Afbouw
Winkelmandje | 0 artikelen  € 0,-
Home Introductie Nieuws
Bookmark and Share

Nieuws van de Savantis Uitgeverij

01-05-2015

Met de herziening van de kwalificatiedossiers veranderde ook de inhoud van de opleidingen. De Savantis Uitgeverij paste haar leermiddelen daarop aan. U bestelt deze uitgaven snel en gemakkelijk via de Savantis Webshop.

Studeo voor schilders- en stukadoorsopleidingen

Voor de schilders- en stukadoorsopleidingen op mbo-niveau 2 en 3 kunt u met de nieuwe complete leerlingpakketten in de online leeromgeving Studeo aan de slag. De leerlingpakketten bevatten beroepsgerichte theorie, vragen, opdrachten en instructievideo’s - deels op papier en deels digitaal. De lesstof sluit ook aan op de inhoud van de nieuwe mbo-opleidingen en kan worden gebruikt voor bol- en bbl-leerlingen. Bij de docentenpakketten kunt u kiezen uit een standaardpakket dat goed is voor licenties voor drie docenten en een XL-pakket voor vijf licenties.

Lesmateriaal Signmaker

Bij Savantis vindt u een breed assortiment aan standaard en aanvullend lesmateriaal voor de verschillende signopleidingen in het mbo. De lespakketten voor signleerlingen dekken de inhoud van de kwalificatiedossiers grotendeels af. Er is een basispakket (niveau 2, 3 en 4) en een vervolgpakket (niveau 3 en 4). Elk van de pakketten bevat vier producten. Nieuw is de Praktijkgids Signmaker, het naslagwerk met technieken en tips uit de praktijk voor (toekomstige) signmakers.

Lesmateriaal Schoonmaak en Glazenwassen

Voor Schoonmaak en Glazenwassen is er het vernieuwde en uitgebreide totaalpakket voor het basisdeel en de profieldelen van alle opleidingen op niveau 2 en 3. De inhoud sluit aan op het herziene kwalificatiedossier. Het basisdeel is ook geschikt voor de opleiding Assistent dienstverlening en zorg. U vindt het pakket zeer binnenkort in onze webshop.

Het lesmateriaal biedt de volgende voordelen:

  • De lessen gaan uit van praktijksituaties
  • Het lesmateriaal is opgebouwd in modulen
  • De BPV- en schoolopdrachten zijn realistisch en uitvoerbaar
  • Er zijn instrumenten om de voortgang van de leerling bij te houden
  • Instructievideo’s verduidelijken specifieke handelingen
  • Er is een makkelijke doorstroom van niveau 1 naar niveau 2
  • Er is een makkelijke doorstroom van niveau 2 naar niveau 3

Blijvend in prijs verlaagd!

De volgende producten in de webshop zijn blijvend in prijs verlaagd:

Snel, gemakkelijk en inspirerend

Savantis ontwikkelt leermiddelen en vakboeken voor de sectoren Schilderen en Onderhoud; Afbouw; Reclame, Presentatie en Communicatie; en Schoonmaak en Glazenwassen. Wilt u ons aanbod met eigen ogen zien? Surf naar de webshop. Laat u inspireren en bestel hier uw leermiddelen.